29 . 4 . – 3 . 5 .
Pondělí:
Špenátová pomazánka, rohlík, ochucené mléko, ovoce ( 1. 3 7 )
Zelňačka (1.3.7)
Brokolicový nákyp s kuskusem, smetanou a sýrem (1.3.7)
Chléb, pomazánkové máslo, zelenina, mléko (1,3,7)
Úterý:
Tuňáková s tvarohem, sójový rohlík, mléko, zelenina (1,3,4,7,)
Jáhlová se zeleninou (1,3,7,)
Pečené kuře, bramborová kaše, zeleninový salát (1,3,7)
Chléb, luštěninová, pomazánka, zelenina (1,3,7)
Středa: SVÁTEK
Čtvrtek:
Zeleninová se šunkou, rohlík, bílá káva, zelenina ( 1,3,7,)
Brokolicová (1,3,7)
Zapečené rybí filé se sýrem, brambor (1.3.7)
Chléb, máslo, vařené vejce, ovoce (1.3.7)
Pátek:
Makovka, kakao, ovoce, (1,3,7)
Celerová s bramborem (1,3,7)
Vepřové na smetaně, těstoviny (1,3,7)
Chléb, masová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Vedoucí jídelny: Kateřina Golasowská
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)