5 . 5 . – 9 . 5 .
Pondělí:
Jarní pomazánka, rohlík, ochuc. mléko, zelenina (1,3,7)
Zelná (1,3,7)
Zapečené těstoviny se žampiony, cuketou a sýrem (1,3,7)
Chléb, žervé, ovoce, mléko (1,3,7)
Úterý:
Rybičková pomazánka, graham, mléko, ovoce (1,3,4,7)
Kroupová se zeleninou (1,3,7)
Hrachová kaše, uzený plátek, tmavý chléb (1,3,7)
Chléb, zeleninová pomazánka, zelenina, čaj (1,3,7)
Středa:
Sýrová pomazánka, toustový chléb grahamový, caro, ovoce (1,3,7)
Zeleninová s kuskusem (1,3,7)
Zapečené rybí filé, brambor (1,3,4,7)
Chléb, Nutela, ovoce, mléko (1,3,7)
Čtvrtek: SVÁTEK
Pátek:
Vánočka, kakao, ovoce (1,3,7)
Z červené čočky (1,3,7)
Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7,)
Chléb, plátkový sýr, zelenina, čaj (1,3,7)
Vedoucí jídelny: Sylvie Šimková
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)