23 . 6 . – 27 . 6 .
Pondělí:
Tofu jako humrový krém, rohlík, ochuc. mléko, zelenina (1,3,7)
Beskydská (1,3,7)
Jahelník s ovocem, minerálka (1,3,7)
Chléb, máslo, vařené vejce, ovoce, mléko (1,3,7)
Úterý:
Sardinková s červenou řepou a jablky, cereální rohlík, mléko, ovoce (1,3,4,7)
Rajčatová (1,3,7)
Kuře na česneku, bramborová kaše, salát (1,3,7)
Chléb, pomazánkové máslo, zelenina, čaj (1,3,7)
Středa:
Mrkvová s ředkvičkami, toustový chléb, caro, ovoce (1,3,7)
Z rybího filé (1,3,7)
Zbojnická játra na cibulce, dušená rýže (1,3,4,7)
Čokoládový puding s ovocem a piškoty, čaj (1,3,7)
Čtvrtek:
Hrachová s rajčaty, veka, bílá káva, ovoce (1,3,7)
Frankfurtská (1,3,7)
Vepřová pečeně na smetaně, těstoviny (1,3,7)
Obložená veka se zeleninou, mléko (1,3,7)
Pátek:
Vánočka, kakao, ovoce (1,3,7)
Rýžová (1,3,7)
Čočka po srbsku, vařené vejce, tmavý chléb (1,3,7,)
Houska, tavený sýr, zelenina, mléko (1,3,7)
Vedoucí jídelny: Silvie Šimková
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)