25. 3 . – 29 . 3 .
Pondělí:
Tvarohová s kapií, rohlík, ochucené mléko, ovoce (1,3,7)
Rajčatová s rýží (1,3,7)
Vločková kaše s borůvkovým rozvarem (1,3,7)
Chléb, sýrová pomazánka, zelenina(1,3,7)
Úterý:
Žloutková pomazánka, sójový rohlík, mléko, zelenina (1,3,4,7,)
Indická (1,3,7,)
Zapečené rybí filé, bramborová kaše, kompot (1,3,7)
Chléb, šunková pěna, ovoce (1,3,7)
Středa:
Sardinková pomazánka, tmavý chléb, mléko, ovoce (1,3,7)
Čočková (1,3,7,9)
Bramborové placky, minerálka (1,3,4,7)
Chléb s povidly, ovoce (1,3,7)
Čtvrtek:
Pomazánka s řeřichou, rohlík, bílá káva, zelenina ( 1,3,7,)
Zeleninová (1,3,7)
Moravský vrabec, dušený špenát, knedlík (1.3.7)
Chléb, luštěninová pomazánka, ovoce (1.3.7)
Pátek: VELKÝ PÁTEK
Vedoucí jídelny: Kateřina Golasowská
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)