16 . 12 . – 20 . 12 .
Pondělí:
Tvarohová s kapií, rohlík, ochucené mléko, zelenina (1,3,7)
Zeleninová s kuskusem (1,3,7)
Grenadýrský pochod, zeleninový salát (1,3,7)
Chléb, pomazánkové máslo, ovoce (1,3,7)
Úterý:
Pomazánka z ryb v tomatě, sójový rohlík, mléko, ovoce (1,3,4,7,)
Špenátová (1,3,7,)
Kuře na paprice, těstoviny (1,3,7)
Chléb, šunková pěna, zelenina, mléko (1,3,7)
Středa:
Vajíčková pomazánka, veka , bílá káva, zelenina (1,3,7,)
Zelňačka (1,3,7)
Rybí filé na másle, bramborová kaše, kompot (1,3,7)
Veka, ochucené žervé, ovoce, čaj (1,3,7)
Čtvrtek:
Pomazánka z krabích tyčinek, toustový chléb, caro, ovoce ( 1,3,7,)
Kulajda (1,3,7)
Kuře na způsob bažanta, dušená rýže (1.3.7)
Chléb, nutela, ovoce (1.3.7)
Pátek:
Vánočka, kakao, ovoce, čaj (1,3,7)
Polévka z rybího filé (1,3,7)
Bramborový guláš (1,3,7)
Chléb, paštiková pomazánka, zelenina, mléko (1,3,7)
Vedoucí jídelny: Kateřina Golasowská
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)