3 . 2 . – 7 . 2 .
Pondělí:
Zeleninová pomazánka, rohlík, ochucené mléko, ovoce (1,3,7)
Čočková ( 1,3,7)
Vločková kaše s ovocem a kakaem ( 1,3,7)
Chléb, pomazánkové máslo, zelenina, mléko ( 1,3,7)
Úterý:
Tentenova pomazánka, sójový rohlík, mléko, ovoce (1,3,7)
Kmínová s krupicí a vejcem (1,3,7)
Drůbeží jehla po selsku s bramborem (1,3,7)
Chléb, sýrová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Středa:
Vajíčková pomazánka, toustový chléb, caro, ovoce ( 1,3,7,)
Frankfurtská (1,3,7)
Rybí filé po mexicku, bramborová kaše, (1.3.7)
Corn flakes, mléko, ovoce (1.3.7)
Čtvrtek:
Játrová pomazánka, veka, mléko, zelenina (1,3,7)
Květáková (1,3,7)
Srbské rizoto, strouhaný sýr, okurek (1,3,7)
Chléb, lučina s bylinkami, ovoce (1,3,7)
Pátek:
Vánočka, kakao, ovoce (1,3,7)
Česneková krémová (1,3,7)
Fazole na smetaně, tmavý chléb (1,3,7)
Chléb, sýrová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Vedoucí jídelny: Kateřina Golasowská
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)