21 . 4 . – 25 . 4 .
Pondělí: VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ
Úterý:
Tvarohová s tuňákem, veka, mléko, ovoce (1,3,4,7)
Hrachová s osmaženým chlebem (1,3,7)
Pečené kuře, bramborová kaše, kompot (1,3,7)
Jogurt, Corn flakes, ovoce, čaj (1,3,7)
Středa:
Pomazánka z lučiny, rohlík, Caro, ovoce (1,3,7)
Rýžová (1,3,7)
Filé v rajské omáčce, kuskus (1,3,4,7)
Chléb, džem, ovoce, mléko (1,3,7)
Čtvrtek:
Luštěninová pomazánka, toustový chléb, ovoce, čaj (1,3,7)
Cibulová s bramborem (1,3,7)
Vepřové dušené v mrkvi, brambor (1,3,7)
Chléb, masová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pátek:
Makovec, kakao, ovoce (1,3,7)
Špenátová s vejci (1,3,7)
Zeleninové lečo s vejci, tmavý chléb (1,3,7,)
Chléb, pomazánkové máslo, zelenina (1,3,7)
Vedoucí jídelny: Sylvie Šimková
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)