10 . 3 . – 14 . 3 .
Pondělí:
Avokádová s rajčaty, rohlík, ochucené mléko, ovoce (1,3,7)
Bramboračka ( 1,3,7)
Kuskusovo zeleninová směs s tofu ( 1,3,7)
Chléb, povidla, ovoce, mléko ( 1,3,7)
Úterý:
Celerová s krabím masem, sójový rohlík, mléko, ovoce (1,3,7)
Kuřecí vývar s těstovinou (1,3,7)
Rizoto z drůbeže, strouhaný sýr, okurek (1,3,7)
Chléb, pomazánkové máslo, zelenina (1,3,7)
Středa:
Sýrová pomazánka s nivou, toustový chléb, caro, zelenina ( 1,3,7,)
Cibulová s bramborem (1,3,7)
Lázeňské filé, bramborová kaše (1.3.7)
Jogurt, corn flakes, ovoce (1.3.7)
Čtvrtek:
Rozhuda, veka, mléko, zelenina (1,3,7)
Drožďová (1,3,7)
Krůtí maso, dušené v mrkvi, brambor (1,3,7)
Chléb, máslo, plátkový sýr, ovoce (1,3,7)
Pátek:
Makovec, kakao, ovoce, (1,3,7)
Koprová (1,3,7)
Hovězí guláš, těstoviny (1,3,7)
Chléb, zeleninová pomazánka, mléko (1,3,7)
Vedoucí jídelny: Kateřina Golasowská
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)