27 . 11 . – 1 . 12 .
Pondělí: STÁVKA
Úterý:
Sardinková pomazánka, sójový rohlík, mléko, zelenina (1,3,4,7,)
Květáková s pečenou cizrnou (1,3,7,)
Kuře na paprice, těstoviny (1,3,7)
Chléb, povidla, ovoce (1,3,7)
Středa:
Pomazánka z nivy, veka, mléko, ovoce (1,3,7)
Vydatná rybí se zeleninou (1,3,7,9)
Španělské rizoto, strouhaný sýr, okurek (1,3,4,7)
Jogurt, corn flakes, ovoce, (1,3,7)
Čtvrtek:
Celerová pomazánka, rohlík, bílá káva, zelenina ( 1,3,7,)
Mrkvová s rajčaty a pohankou (1,3,7)
Bramborový guláš s masem a fazolemi (1.3.7)
Chléb, zeleninová pomazánka, mléko (1.3.7)
Pátek:
Makovec, kakao, ovoce (1,3,7)
Polévka horačka (1.3.7)
Zapečené těstoviny s vepřovým masem, obloha (1.3.7)
Chléb s máslem a sýrem, zelenina (1.3.)
Vedoucí jídelny: Kateřina Golasowská
Vedoucí kuchařka: Renáta Koutná
Změna v jídelním lístku vyhrazena.
Pitný režim: během celého dne (čaj, voda, džusy, minerálky, mošty)